Mijn vrouwelijke kracht

Drie maanden geleden kwam ik terug uit Mexico. Vanuit mijn omgeving kreeg ik de mooie vraag wat mij deze reis heeft gebracht. Tijd om daar maar eens op terug te blikken.

Het doel van deze reis was om meer liefdevol meZelf te zijn. Dat is best een uitdaging voor mij als pleaser, omdat ik nu eenmaal graag afstem op wat de ander wil. Ik heb het zelfs zover laten komen, dat ik eigenlijk niet meer wist wat ik zelf wilde. Langzaam ontdek ik steeds meer en steeds beter wat ik zelf wil, waar ik behoefte aan heb en dat is een mooie winst. In Mexico leerde ik van andere vrouwen hoe je dat doet en deze inspiratiebron reist nog steeds met mij mee.

Ik leerde en durfde hulp te ontvangen en te vragen. Voor de strijder in mij is dat best moeilijk, want ik heb als strijder namelijk geleerd dat ik alleen maar op meZelf kan vertrouwen. Stapje voor stapje leer ik nu meer op anderen te vertrouwen en merkwaardig genoeg groeit daardoor ook mijn zelfvertrouwen. Ik kon slechts op meZelf vertrouwen, maar dat wil nog niet zeggen dat ik ook geloofde dat ik het echt kon. Gelukkig is dit de afgelopen jaren sterk verbeterd door mijn persoonlijke groei en ik sta inmiddels stevig in mijn schoenen. Mexico heeft de veters van de schoenen gestrikt, zodat ik er niet meer over kan struikelen.

Mijn pietje precies heeft ook veel geleerd in Mexico. Ik kon niet perfect een berg oplopen en ik kwam meZelf dan ook genadeloos tegen in mijn imperfectie. Terugkeren naar mijn vrouwelijke potentie was het enige dat ik kon doen. Dan voel ik me sterk en kan ik ook de gezonde mannelijke energie vanuit mijn vrouw-zijn toelaten. Dat is precies wat er momenteel gebeurd. Ik ben vrouwelijk zacht, maar wel met daadkracht. Ik heb focus en heb mijn doelen scherp op mijn vizier.

Kortom, in mij is er van alles aan het verschuiven en daar heeft mijn reis naar Mexico flink aan bijgedragen. Daar ben ik enorm dankbaar voor.

Wil jij ook zo’n interne beweging maken (zonder naar Mexico te gaan) dan gids ik je graag. Samen bepalen we wat jouw route is en hoe jij een volgende stap kunt zetten.

Laat je in ieder geval inspireren!