Dromer

De afwezige en onzichtbare creatieveling

Talent

Jij bent een geniale denker en leeft vanuit je hoofd. Daardoor kun je kristalhelder observeren, analyseren en conceptualiseren. Dit helpt je vaak aan geniale oplossingen voor ingewikkelde problemen. Jij kunt als het ware de werkelijkheid ontstijgen en zien wat er op een hoger niveau gebeurt. Schepping en creativiteit zijn belangrijk voor je. De inspiratie uit je binnenwereld en je levenskracht zet je op kunstzinnig gebied volop in. Je kunt je sterk verbinden met idealen en zo een eigen gedachte- of droomwereld creëren. Spiritualiteit is jou op het lijf geschreven.

Worsteling en valkuil

Door innerlijk te vertrekken naar je eigen creatieve droomwereld lijkt het voor je omgeving vaak alsof je er niet bent. Je bent het contact met je gevoel, jouw behoeften en je lichaam grotendeels verloren door in je hoofd te gaan wonen. Je hebt ooit (onbewust) besloten om er maar niet te zijn. Het welkom op aarde heb je niet ervaren. Je voelt je anders dan anderen, en soms zelfs meer bijzonder. Ook al ben je in contact met anderen dan ontbreekt de verbinding en is eenzaamheid een groot thema. Je voelt je vaak meer toeschouwer van dan deelnemer aan het leven.

Verlangen

Hoe fijn zou het zijn om aanwezig te kunnen zijn op aarde, om de verbinding met jeZelf, met je lijf en je emoties weer te kunnen voelen. Je zou het leven weer beamen en je plek hier op aarde innemen. Je mag er dan zijn, precies goed genoeg zoals je bent. Het vluchten naar je droomwereld zou je achter je laten. Eindelijk tijd om al die creatieve ideeën nu eens werkelijk in de wereld te zetten. Jouw talent zichtbaar maken en die dromen worden dan werkelijkheid.

Jij wilt toch ook met je talent je droomwereld werkelijkheid laten worden…. zodat je oprecht kunt zeggen: ik ben er.