De geboorte van

Geboren worden en in de werkelijke grote wereld stappen hebben de afgelopen tijd de nodige uitdagingen op mijn pad gebracht. Een groot verlangen om mijn talent in de wereld te zetten werd op 1 oktober 2010 werkelijkheid toen ik mijn eigen bedrijf IM training en coaching inschreef bij de Kamer van Koophandel. Een initiatief dat geboren werd, maar nog de weg moest vinden in de wereld.

Eerst runde ik mijn bedrijf naast een baan van 24 uur. Mijn 120% inzet ging naar mijn bedrijf of mijn baan. Het werkte niet. Ik nam ontslag. De handen vrij. Daarna werkte ik kort onder de vleugels van een franchiseorganisatie, maar daar kon ik onvoldoende mijn eigen ding doen. Samen met Herman werd het label Talentum et Gloria geboren. Een prachtig initiatief, waarmee wij bij bedrijven werken aan organisatieontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en professionele ontwikkeling.

Toch bleef er iets knagen. Mijn eigen ontwikkeltraject, al die kennis, vaardigheden en methodieken in combinatie met mijn eigen ervaringen en ontdekkingen, vroegen om een nieuw initiatief. Een plek waar ik kan schrijven over mijn eigen pad als inspiratiebron voor anderen, maar ook als ingang voor mensen die ook aan de slag willen met zichzelf. Samen de diepte in om jouw eigen innerlijke kompas te leren kennen. Mijn ontdekking dat je al gelukkig bent als je gelooft dat je goed genoeg bent zoals je bent en dat je het goed genoeg doet, gun ik iedereen.

De geboorte van dit initiatief en deze website hebben mij uitgedaagd om nog meer met beide benen op aarde te blijven staan en keuzes te maken in hoe ík het hebben wil. Volledig mijn eigen hart volgen en doen wat ík goed vind. Een logo en huisstijl laten ontwikkelen en vervolgens omgaan met opmerkingen en kritiek die je daarop krijgt. Dit liefdevol kunnen horen en zelf bepalen of het je keuze beïnvloedt of niet geeft een innerlijke vrijheid die ik de komende tijd verder ga verkennen door nog meer de werkelijkheid te gaan zien zoals die werkelijk is. Daarin zal ik liefdevol mijZelf zijn!

Reis je mee?