GroeiGesprek

Jij gaat met mij op ontdekkingsreis

Samen verkennen we de situatie waar jij je in bevindt en formuleren we een hulpvraag met een duidelijk eindresultaat.

Wat kun je er na afloop mee (resultaat)?

  • Je bent je bewust geworden van je eigen gedrag in de situatie.
  • Je hebt jouw motivatie gevonden om er mee aan de slag te gaan.
  • Je ontdekt manieren om anders om te gaan met de situatie.
  • Je geeft anders antwoord op de situatie.
  • Kortom: je krijgt antwoord op je hulpvraag.

Voor wie is deze coaching?

Voor jou als je voluit vanuit je ware zelf wil leven en wil stoppen met je leven door jouw EGO te laten regisseren. Mensen die in hun volle potentie willen staan.

Data en locatie

De data en de locatie worden in onderling overleg met jou afgesproken.

Investering

Voor een GroeiGesprek van 1½ uur investeer je € 150,– (excl. 21% BTW). Een traject bestaat altijd uit meerdere gesprekken. We starten altijd met een intake en ronden af met een evaluatiegesprek. Tussentijds houden we de vinger aan de pols of we goed op weg zijn. Uitvoering van dit coachingstraject gebeurt altijd op basis van een voorstel en de algemene voorwaarden zoals bijgesloten.

Ervaringen van anderen...

Martine

Ina neemt je mee op reis door jezelf om je talenten te ontdekken. Dit doet ze op een manier die dicht bij jezelf blijft. Zij gaat aan de slag aan de hand van opdrachten en zij stelt de vragen en geeft tips! De rode lijnen komen iedere sessie weer terug.

Anja

Prettige manier van samen op zoek gaan naar waar jij in je leven plezier uit kunt halen.

Yvonne

Onder de professionele en motiverende begeleiding van Ina heb ik meer inzichten gekregen in verschillende motivaties, hoe ik hier als individu op reageer en hoe ik dit in de praktijk kan toepassen. Dit heeft mij weer handvaten gegeven voor de toekomst!

Mirjam

Heel interactieve en informatieve begeleiding gehad. Er is altijd ruimte voor vragen en opmerkingen en aan de hand van praktische tips en tools kan je er in het dagelijks leven ook echt mee aan de slag!